Ajankohtaista

Uusimmat


Ilmalämpöpumppu helpottamaan ensi kesän helteitä?

Oletko miettinyt ilmalämpöpumpun hankkimista helpottamaan lähestyvän kesän hellepäiviä? Viime vuosina kerrostaloasunnoissakin yleistyneen ilmalämpöpumpun ehtii vielä asennuttaa ensi kesäksi, mutta asunto-osakeyhtiössä asennus on hoidettava yhteistyössä taloyhtiön kanssa, ja prosessiin on sen vuoksi varattava oma aikansa. Muista tehdä muutostyöilmoitus taloyhtiölle ja kysy isännöitsijältä lisätietoja!

Nimitysuutisia

Lahden Team-Isännöinti Oy vahvistaa osaamistaan. Päivi Rouhiainen aloitti työt kirjanpitäjänä 1.9.2023. Mika Paalanen aloitti isännöitsijänä 1.11.2023 ja Sami Reinikka aloittaa isännöitsijänä 9.1.2024.

Huoneistotietojärjestelmä

Osakeluetteloiden siirto Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään on tehty. Kun taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, osakkeenomistajalla on 10 vuotta aikaa hakea Maanmittauslaitokselta omistamansa kohteen (esimerkiksi huoneiston tai autopaikan) rekisteröintiä eli muuttaa osakehuoneiston paperinen osakekirja sähköiseen muotoon.

Uusi harjoittelija

Teamin porukassa on aloittanut Jussi Torkkeli harjoittelijana. Jussi suorittaa parhaillaan isännöitsijän ammattitutkintoa.